понедельник, 31 октября 2011 г.

Pseudoliderii deghizaţi în partide, partea 2.


Ţinîndu-mă de promisiunea dată, iată că vin cu noi dezvăluiri pentru a da lumină celor spuse în prima parte a articolului „Pseudoliderii deghizaţi în partide”.

Recent, am fost contactat de Victor Stamatov. Acest tînăr a confirmat faptul apartenenţei sale la legionarii din Moldova. În poza cu Mark Tkaciuc acesta se află aşezat alături de Petru Terguţă.

Unii cititori mi-au reproşat că pozele au fost trucate. Vă asigur că nu este vorba de nici-un trucaj. Adevarul a fost confirmat şi de intervenţia persoanelor din imagini. Dacă aţi fost atent am scos o poză unde era un tînăr numele căruia nu-l voi divulga din motiv că m-a rugat personal să exclud poza.

Vreau să vă spun că situaţia înregistrează o dezvoltare spectaculoasă. Nu ştiu dacă întîmplător sau ghidaţi de cineva, cîţiva tineri legionari mi-au scris unele detalii despre acest Stamatov şi legăturile lui cu Tkaciuc şi idealurile fasciste.

Poza legionarilor cu Tkaciuc potrivit aceloraşi legionari s-a făcut la Tătărăuca. Aceiaşi legionari mai spun că la Tătărăuca Tkaciuc dispune de o bază de odihnă, pe care o gestionează prin persoane terţe, unde organizează diferite excursii şi prelucrează tinerii îndoctrinîndu-i cu ideologia anarhistă.

Despre anarhistul Tkaciuc ştie toată lumea şi vorbesc pe la bucătării şi în faţa halbelor de bere. Trebuie să-i spunem un mulţumesc mare Dlui Victor Stepaniuc pentru că a îndrăznit să vorbească întregii lumi despre cine de fapt este Mark Tkaciuc. http://ziar.jurnal.md/2011/10/25/victor-stepaniuc-%E2%80%9Estiu-de-ce-a-ars-parlamentul-dar-nu-pot-spune%E2%80%9D/

Mergînd pe o analiză a presei scrise, în special publicaţia „ZdG” (nr. 331 al din 30 iunie 2011) http://www.zdg.md/investigatii/sis-si-pg-pe-urmele-lui-voronin şi blogul lui Sergiu Bacalov http://www.basarabia91.net/2010/01/blog-post.html, am reuşit să conturez o interconexiune dintre legionarii moldoveni şi anarhismul lui Tkaciuc.

Am ajuns la concluzia că Stamatov, este unul din mentorii organizaţiilor legionare din Moldova, stînd la baza fondării Mişcării Naţional Creştine şi Noii Drepte din Moldova.

Deci reiese că organizaţiile legionare din Moldova sunt de fapt creaturile lui Tkaciuc sau fac parte din planurile acestuia de instaurare a anarhismului în societatea noastră.

Navigînd pe internet şi mai cu seamă pe site-urile organizaţiilor legionare am găsit mai multe poze unde Stamatov se află în compania lui Sergiu Laşcu, cunoscut ca lider al Asociaţiei obşteşti Mişcarea naţional-creştină.

Despre ataşamentele stranii a lui Stamatov mi-a remarcat şi un adept al lui Che Guevara, care s-a prezentat drept Maxim. Din spusele acestui tînăr, Stamatov are afecţiuni proeminente faţă de naţional-socialism, este un mare simpatizant al liderilor nazişti. Tot acest Maxim mi-a mai vorbit că Stamatov îl cinsteşte şi pe Che Guevara. Nu am citit multe despre acest lider al revoluţiei cubaneze, dar din cîte am auzit de la Victor Gurău revoluţiile organizate de acesta, privite prin prisme contemporane, au un caracter mai mult terorist.

Pentru a-mi epuiza orice îndoială, Maxim mi-a propus să accesez pe www.youtube.com un spot video unde apare Stamatov alături de o domnişoară care pozează pe fonul drapelului fascist.





Din ceea ce am studiat constat că ideologia anarhistă, promovată de Mark Tkaciuc, este o simbioză între fascism şi terorism, pe care acesta vrea s-o impună pe corpul partidului comunist. Vedem că-i reuşeşte. Dar nu ştim unde va ajunge el şi cei care sunt utilizaţi?

Apropo, în discuţia avută cu Stamatov i-am făcut referire la  acest spot video, la care m-a rugat mult să nu-l difuzez. Îmi cer scuze şi voi face tot posibilul ca tînăra să nu aibă de suferit. De aceea voi ascunde faţa persoanei care este înfăşurată cu drapelul fascist.

To be continued…

2 комментария: