понедельник, 13 июня 2011 г.

Moscova nu iarta şi nu crede lacrimilor - 2, sau epopeea tradatorului

Vin cu noi argumente, pentru a continua dezvăluirile începute în articolul „Moscova nu iartă şi nu crede lacrimilor”. Eu sper sa fiu auzit de conducerea PCRM.

După cum am vorbit şi anterior, alegerile locale din 5 iunie a constitut o importanta fază premeditată în laboratoarele de la Kremlin, care a dat startul unei lupte făţişe de înlăturare a lui Vladimir Voronin de la cîrma PCRM. Principalele manevre având loc în capitală.

Primele semnalări de acest fel, care ar trebui sa-l îngrijoreze pe liderul comunist, au apărut anume după ce în rîndurile acestei formaţiuni a păşit Igor Dodon. Daca să ne aducem aminte, Dodon nu o singură dată a ieşit cu propunerea de reformare a partidului, ceea ce de fapt ar însemna dezmembrarea acestuia.

În umbra ideii de aşa numitei „reformări” a PCRM se regăseşte politologul Vitalii Andrievschi. Deşi, este un anticomunist înrăit, Andrievschi a căutat prin orice metode să ofere serviciile sale PCRM.

Mizînd de relaţiile mele din interiorul PCRM şi pe bunul meu simţ, Andrievschi a fost acceptat în rîndurile PCRM, deşi s-a aflat în dizgraţia conducerii partidului.

Făcînd parte din echipa tehnologilor politici ai PCRM, Andrievschii prinde doi iepuri odată. În primul rînd lucrează activ la transferarea capitalului pro-rus al formaţiunii sub conducerea altei persoane. În cazul nostru este vorba de Igor Dodon. Şi al doilea rînd, duce o luptă de revanşardă cu vechii săi duşmani, mai cu seamă familia Voronin.

Să ne oprim aici mai în detaliu. Vitalii Andirevschi în permanenţă a fost un catalizator al forţelor anticomuniste capabile să ducă PCRM-ul la pierzanie.

În anul 2001 Vitalii Andrievschii a fost implicat în cadrul staff-ul electoral al Partidului „Alianţa Braghiş”, punînd miza pe Dumitru Braghiş drept principal rival al comunismului. Începînd cu anul 2003 a fost încadrat în grupul de strategi ai Alianţei „Moldova Noastră”. În perioada alegerilor parlamentare din 2005 a prestat servicii de consultanţă pentru Blocul Moldova Democrată, lider fiind pe atunci Serafim Urecheanu.

Pe lîngă toate acestea, Vitali Andrievschii a fost principalul animator al strategiei electorale ale fostului prim-ministru Vasile Tarlev, care era privit ca potenţială unealtă de distrugere a PCRM-ului.

Să nu uităm că domnul Andrievschi este şi un bun prieten al familiei Lucinschi. Ex-preşedintele Republicii Moldova, Petru Lucinschi a fost unul dintre cei care şi-a pus în plan crearea Partidului Comunist din Moldova, fapt confirmat de către actualul Secretarul PCRM, Iurie Muntean. http://unimedia.md/?mod=news&id=33933

Vitali Andrievschii a dus un adevărat război informaţional împotriva PCRM, care a fost motivat atît de comanda Moscovei, cît şi de repulsiile  personale iscate în urma presiunilor din partea PCRM. Comuniştii pe cînd se aflau la guvernare l-au persecutat pe el şi membrii familiei sale.

Deţinînd mîna pe „pulsul” PCRM, sunt ferm convins că în curînd vom fi martorii unor acţiuni care vor arătat adevărata faţă a domnului Ardrievshii şi scopurile sale faţă de partid şi liderul acestuia.

Комментариев нет:

Отправить комментарий